Vaisiai skinami rugpjūčio pabaigoje. Vartojami švieži ir perdirbti (perdirbimui tinka ir krituoliai).
Nuskinti išsilaiko 10-12 dienų. Obuoliai gražūs, patrauklūs, dažniausiai smulkesni už vidutinius ar net smulkūs, netransportabilūs, skanūs, truputį salsterėjusio vyno rūgšties skonio, labai jautrus rauplėms. Jie apvaliai kūgiški ar plačiai kiaušiniški, iš šono lyg truputį suploti, neaštriai briaunoti.
Odelė plona, švelni ir lygi, žalsvai geltona, vėliau- dramblio kaulo spalvos.
Vaismedžiai vidutinio augumo, žiemą ištvermingi, derėti pradeda 2-3-iais augimo metais.
Dera gausiai, tik labai įtręštoje priesmėlio dirvoje ryškiai pramečiuodami. Obuoliai ant šakų laikosi nestipriai.
Teigiamos savybės- ištverminga žiemą, anksti pradeda derėti. Neigiamos savybės- reikia geros vietos ir dirvos, prastoka vaisių prekinė vertė.