Vaisiai skinami rugpjūčio pabaigoje-rugsėjo pradžioje. Vartojami švieži iki lapkričio mėnesio, o ypač tinkamai laikomi- visą lapkritį. Jie labai gražūs, dažniausiai stambūs arba labai stambūs (sveria 155 g).
Transportabilūs, atsparūs rauplėms, rudajam puviniui ir miltligei, malonaus rūgščiasaldžio vyno skonio, apvaliai kūgiški, ne visada simetriški, lygūs arba šiek tiek briaunoti.
Odelė gana stora, švelni, žalsvai geltona, prinokusių- geltona, beveik dramblio kaulo spalvos, saulės apšviestoje pusėje oranžinė arba švelniai raustelėjusi.
Vaismedžiai išauga stori, vidutinio aukščio, šakoti, sode- didžiuliai.
Žiemą pusėtinai ištvermingi, žydi anksti.
Derėti pradeda 7-9-ais augimo sode metais ir dera labai neryškiai pramečiuodami.
Teigiamos savybės- atrinkti vaismedžiai senesni būna derlingi, žiemą pusėtinai ištvermingi, vaisiai puikaus skonio ir išvaizdos, transportabilūs, tinka perdirbimui.
Neigiamos savybės- vaismedžiai labai augūs, vėlai pradeda gausiai derėti, labai reiklūs dirvai ir agrotechnikai